Huurtumisenestoaine Bolle B-Clean Anti-Fog Spray 30ml

Pyydä tarjous

Tuotetiedot

Tehokas huurtumisenestosuihke kaikenlaiselle optiikalle. Aine myös puhdistaa ja tekee pinnoista anti-staattiset vähentäen pölyn ja lian tarttumista. Soveltuu työhön ja vapaa-aikaan. Riittoisa pumppupullo, jota suositellaan mm. suojalaseille, suojamaskeille ja kokokasvosuojaimille. Suositeltava myös Kask työkypäriin liitettävien silmien- ja kokokasvosuojainten toistuvaan käsittelyyn. Ainutlaatuinen alkoholiton, silikonivapaa ja ammoniakiton koostumus, joka tarjoaa vähintään 48 h huurtumiseneston.

Soveltuu myös muille silmiensuojaimille, silmälaseille, moottoriurheilukypärien visiireille, LCD-näytöille, plasmanäytöille, kuvaruuduille, tableteille ja kameran linsseille jne. Tilavuus 30 ml. Kompakti pullo soveltuu erityisesti liikkuville käyttäjille. Tuotetta ei suositella heijastumisenestopinnoitetuille linsseille.

Suosittelemme käyttämään tämän aineen kanssa Bollé Safety B-Clean puhdistusliinoja tai hyvälaatuista optiikan puhdistamiseen suunniteltua mikrokuituliinaa (ei sis. toimitukseen).

TEKNISET TIEDOT

  • mitat  90 x 40 x paksuus 23 mm (K x L x S)
  • paino 52 g (täysi)
  • valmistaja Bollé Safety

    Tarjouspyyntö

    Tarjouspyyntö on tuotekohtainen. Laajemmissa usean tuotteen ja/tai palvelun tilauskokonaisuuksissa voit täyttää kustakin tuotteesta oman pyynnön tai voit ottaa yhteyttä myyntiimme.