Elacin CH Minigrip

Pyydä tarjous

Tuotetiedot

Elacin CH minigrip on kompakti mutta tehokas kuulonsuojain, joka on kehitetty alunperin moottoripyöräpoliiseja varten.
Suojain sopii kokonaisuudessaan korvakäytävän sisään ja siinä ei ole ulkonevia osia, joten se sopii erinomaisesti käytettäväksi kypärän kanssa.

Ilman virtaamisesta aiheuva meteli voi aiheuttaa moottoripyöräilijöille kuulovaurioita jo alle 100 km/h nopeudessa, riippuen moottoripyörän ja kypärän rakenteellisesta aerodynamiikasta.

Suodattimien johdosta Elacin CH minigrip suojaimet ovat liikenneturvallinen vaihtoehto kuulon suojaamiseen moottoripyöräilyssä. Ympäristön äänet säilyttävät luonnollisen sävynsä, mutta vaimeampana. Mikäli käytössäsi on kypäräpuhelinjärjestelmä voit jatkaa sen käyttöä normaalisti, Elacin CH suodattimien ansiosta kuulet edelleen äänen kypärän kaiuttimista.

Lisävarusteena suojain voidaan varustaa erikoisvärillä ja metallikuulalla.

Tuotepakkaus sisältää suojaimet, kaulanauhan, säilytyskukkaron, korvavoiteen, puhdistuskynän ja käyttöohjeet.

Liikennepoliisin suorittamat viralliset mittaukset (käytettäessä hyvää integraalikypärää) tuulikohinasta ulkokorvalla. kts. alla

Kuulo voi heikentyä jo niinkin alhaisessa arvossa kuin 82dB(A). Mitä suurempi tämä luku on, sitä nopeammin vaurioita tapahtuu. Alla olevassa taulukossa on esitetty, kuinka kauan kuuloaistimme kestää eri melutasoja ennen kuin se vaarantuu.

Nämä luvut osoittavat, että moottoripyöräilijä voi ajaa nopeudella 100 km/h noin 15 minuuttia altistumatta kuulon heikkenemiselle. Nopeudella 120 km/h kuulon heikkenemiselle altistuu jo seitsemän (7) minuutin jälkeen. Nopeudella 140 km/h altistusaika on kolme (3) minuuttia.

Perusvärit CH25-30: kirkas, turkoosi (aqua), vihreän läpinäkyvä
Erikoisvärit CH25-28: sininen, punainen

Käyttökohteet 
Moottoripyöräilijät (CH26 ja CH28), moottorikelkkailijat, moottoriurheilijat, teollisuus, ampujat

SUODATTIMET JA VAIMENNUSARVOT
Elacin CH30 | suodatin musta | SNR=30dB
Elacin CH28 | suodatin sininen | SNR=28dB
Elacin CH26 | suodatin harmaa | SNR=26dB
Elacin CH25 | suodatin valkoinen | SNR=25dB

Kaikki suodattimet – paitsi CH30 mallin suodattimet – voidaan vaihtaa.
CH30-suodattimessa on 1 mm: n äänikanava ja se on liian kapea vaihtoon verrattuna muihin suodattimiin, joissa on 2,3 mm: n äänikanavat.
Elacin tarjoaa vaihtosuodattimia pyynnöstä.

CE-merkitty
Hyväksyntä EN 352-2

 

    Tarjouspyyntö

    Tarjouspyyntö on tuotekohtainen. Laajemmissa usean tuotteen ja/tai palvelun tilauskokonaisuuksissa voit täyttää kustakin tuotteesta oman pyynnön tai voit ottaa yhteyttä myyntiimme.