ATTACK digitaalinen suihkuputki ja työjohto

Osasto:

Pyydä tarjous

Tuotetiedot

Digitaalinen suihkuputki yhdessä painotetun työjohdon kanssa mahdollistaa sammutusharjoittelun ilman juoksevaa vettä siellä, missä todelliset hätätilanteet voivat tapahtua; kouluissa, tapahtumakeskuksissa, hoivakodeissa, kerrostaloissa, jne. Yhdessä ATTACK-alkusammutusharjoittelulaitteen kanssa harjoittelu on mahdollista ilman, että oikeaa sammutuskalustoa tarvitsee ottaa pois käytöstä koulutuksen ajaksi, minimaalisella valmisteluajalla, ilman jälkisiivousta ja harjoittelupaikkaa vaarantamatta.

Digitaalinen suihkuputki ja painotettu työjohto yhdistetään ATTACK-alkusammutusharjoittelulaitteeseen. Suihkuputki on varustettu infrapunavalolla ja lasereilla, joihin ATTACK:n digitaaliset liekit reagoivat aivan kuten elävä tuli reagoi vedellä täytettyyn työjohtoon. Koulutettavat saavat reaaliaikaista palautetta, joka vastaa todellisen tulipalon sammutusta, ja lasertilassa ATTACK:n liekit sammuvat vain, jos koulutettava käyttää oikeaa sammutustekniikkaa.

Digitaalisen suihkuputken pohjana on käytetty oikeaa automaattista TFT-suihkuputkea, ja työjohdolla on sama paino ja tuntuma kuin vedellä täytetyllä 2” työjohdolla. Yhdessä ne tarjoavat realistisen harjoittelukokemuksen, ilman juoksevaa vettä.

Basic-pakkaus sisältää digitaalisen suihkuputken, kuljetuskotelon ja pikaliittimen.
Plus-pakkaus sisältää lisäksi painotetun työjohdon.

Lisävarusteena saatavana kompressori työjohdon paineistamiseen.

TEKNISET TIEDOT
• pohjana oikea TFT-suihkuputki, joka antaa realistisen tuntuman
• infrapunasignaali vihreällä laserilla
• kaiutin simuloi työjohdon purkausta
• pallon asento säädettävissä on/off
• ladattava NiMH-akku 1600 mAh, 7,2V
• laturi 100-240V 50/59 Hz 0,6A tulo, DC 12V 1,25A lähtö

Painotettu työjohto
• pituus 15,5 m
• paino 23 kg

Suosittelemme myös:

    Tarjouspyyntö

    Tarjouspyyntö on tuotekohtainen. Laajemmissa usean tuotteen ja/tai palvelun tilauskokonaisuuksissa voit täyttää kustakin tuotteesta oman pyynnön tai voit ottaa yhteyttä myyntiimme.