Arvomme

Kiteytämme arvomme sloganiimme:

 

Turvallisuus        TIETO

Olemme mukana alan kehitystyössä viemässä turvallisuusasioita eteenpäin. Osaamisemme pohjautuu aina ajantasaiseen tietoon. Emme koskaan oleta. Tekomme perustuvat tietoon ja osaamiseen. Se edellyttää meiltä myös turvallisuuden sisäistämistä arkipäivän elämässämme. Näemme turvallisuuden kokonaisturvallisuutena, josta palo- ja työturvallisuus ovat meille ensiarvoiset.

 

Se                         SITOUTUMINEN 

Vastaamme kukin työpanoksemme oikeasta kohdentamisesta. Tunnemme vastuumme. Tavoitteiden saavuttaminen ja lupausten täyttäminen on meille kunnia-asia. Sitoutuminen lisää asiakastyytyväisyyttä, luo arvostamiamme pitkäaikaisia kumppanuuksia ja johtaa parempaan menestykseen. Kehitämme itseämme, osaamistamme ja toimintaympäristöämme. Opimme virheistä. Samaa virhettä emme tee kahta kertaa.

 

Asuu                    AVOIMUUS

Meillä avoimuus on ensisijaisesti ennakkoluulottomuutta. Olemme valmiita muuttumaan ympäristön mukana. Kuuntelemme herkästi sidosryhmiämme. Paneudumme asiakkaan ongelmiin ja etsimme aktiivisesti ratkaisuja. Jaamme markkinatietoa päämiesten kanssa kehittääksemme molempien osaamista. Avoimuuden edellytyksenä on luottamus. Se rakentuu pidetyistä lupauksista.

 

Meillä                  MIULTA SIULLE

Tarjoamme ratkaisuja ihmiseltä ihmiselle. Tuotteidemme ja palveluidemme avulla olemme mukana asiakkaidemme arjessa, työssä ja kotona. Ymmärrämme, että ennen kaikkea olemme turvaamassa asiakasyrityksen ihmisiä – työntekijöitä ja sidosryhmiä. Kohtelemme asiakkaita kuin haluamme itseämme kohdeltavan. Pidämme huolta toisistamme. Työnantajana olemme välittävä ja perhekeskeinen toimija.