Saksalainen Sthamer on sammutusvaahtonesteiden edelläkävijä. Jo yli 80 vuoden ajan yritys on tehnyt merkittäviä panostuksia tutkimukseen ja  tuotekehitykseen ja pystyneet saattamaan markkinoille tehokkaita ja  vaatimukset täyttäviä vaahtonesteitä. Vuosikymmenten kokemus ja osaaminen takaa kattavan tuotevalikoiman. Sthamerin tuotevalikoimasta löytyy oikea tuote erilaisiin riskeihin ja jokaiseen käyttökohteeseen.

Dr. Sthamer tuntijamme

Asiantuntijamme auttavat sinua…
Anna Helminen

Toimitusjohtaja

Hoidan koko tuotevalikoimamme myyntiä. Olen kasvanut tähän toimialaan ja yritykseen koko historiamme aikana pitkän ajan kuluessa. Annan mielelläni osaamiseni ja pitkän kokemukseni käyttöönne. Tapaat minut paitsi toimitiloissamme Imatralla, myös asiakaskohteissa kaikkialla Suomessa. Tehtävänäni on myös huolehtia, että koko Teknosafen tiimi on käytettävissänne.

Elina Metsi

Myyntipäällikkö

Palvelen sinua koko tuotevalikoimamme osalta. Olen ollut yrityksessä mukana käytännössä koko elämäni ja olen tähän alaan mukaan kasvanut. Matkan varrelta on tarttunut mukaan paljon tietoa ja taitoa palo- ja työturvallisuusalan tuotteista ja palveluista. Pääsääntöisesti istun toimistollamme Imatralla. Välillä minut tapaa myös tien päältä, kun teen asiakaskäyntejä ympäri Suomen.

Dr. Sthamer tuotteet

Moussol-APS-LV 1×1

Siirry

Moussol-APS-LV 1×3

Siirry

Sthamex-IAF 2% F-10

Siirry

Sthamex-AFFF 1 %

Siirry

Sthamex-AFFF 3 %

Siirry

Sthamex-K 1% F-15

Siirry

Sthamex-AFFF F-15 (3%)

Siirry

Sthamex-AFFF 6 %

Siirry