Teknosafe Oy

TURVALLISUUDEN VUOKSI

Teknosafe Oy on vuonna 1981 perustettu palo- ja työturvallisuuden erikoisliike.

Vuoden 2005 joulukuuhun asti toimimme Imatran Sammutinhuolto Oy -toiminimellä. Laajentuneen tuote- ja palveluvalikoiman johdosta ko. toiminimi ei parhaalla mahdollisella tavalla kuvannut toimintaamme. Nykyisin Imatran Sammutinhuolto on rekisteröity aputoiminimeksemme.

Toimintamme kattaa palokaluston ja työturvallisuustuotteiden myynnin ja huollon. Laajoista valikoimistamme löytyvät muun muassa alkusammutuskalusto, armatuuri-, paloletku- ja liitinkalusto, palomiesten henkilökohtaiset varusteet sekä työturvallisuus- ja öljyntorjuntatuotteet. Tarjoamme lisäksi koulutuspalveluita sekä suoritamme sammuttimien ja kuljetettavien kaasusäiliöiden määräaikaistarkastuksia ja -huoltoja.

Olemme jäseninä alan liitoissa: Suomen palokalustoliikkeiden yhdistys ry:ssä (SPLY), Paloturvallisuusliikkeiden liitto ry:ssä (PTLL) sekä Suomen työsuojelualan yritysten liitto ry:ssä (STYL).

Kehitämme jatkuvasti palvelujamme noudattaen toiminnassamme ISO 9001:2008 laatujärjestelmää. Haasteinamme ovat hyvä laadukas palvelu ja asiakkaiden sekä muiden sidosryhmien toiveiden täyttäminen. Tärkeimmät periaatteemme haasteiden toteutumiselle ovat neljä määriteltyä hyvän laadun kriteeriämme .

Laatusertifikaatti kattaa toimintamme kaikki osa-alueet; huollon ja myynnin sekä koulutuksen ja konsultoinnin.

Tutustu tarkemmin toimintaamme, palveluihimme ja tuotteisiimme kotisivuillamme. Yhteyden meihin saat kätevästi täyttämällä sivuiltamme löytyvän palautelomakkeen. Voit myös lähestyä meitä puhelimitse tai tulla palveltavaksi toimitiloihimme Imatralle.

Kartoitetaan yhdessä juuri Teille sopiva palvelukokonaisuus -turvallisuuden vuoksi.

TEKNOSAFE OY
Sauramonkuja 1,  55800 IMATRA
Puh. 05 680 7700 | info(at)teknosafe.fi | www.teknosafe.fi